x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marian Vanghelie despre poliţişti: În România, tot ce se fură nu se recuperează

Marian Vanghelie despre poliţişti: În România, tot ce se fură nu se recuperează

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Apr 2009   •   00:00

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a susţinut în timpul unei conferinţe de presă că încă nu şi-a recuperat maşina care i-a fost furată în urmă cu două luni. În aceeaşi conferinţă, Vanghelie a spus că va organiza "un 1 Mai românesc, cu mici şi bere", în Parcul Izvor, în cadrul unor manifestări care vor include şi un concert.



Întrebat de presă dacă i s-a furat o maşină acum două luni, liderul PSD Bucureşti a declarat: "Referitor la maşină, rămâne cum a stabilit legea. În România, tot ce se fură nu se recuperează şi am făcut parte dintre cei care nu au recuperat".

Veselie mare în sector

"Va fi un miting, plecăm de la Hilton 1 Mai e românesc, nu putem să schimbăm. Lumea ne întreabă dacă nu vindem chifteluţe, dacă nu vindem banane. Dacă este românesc, nu. Noi am stabilit că numai mici vindem. Ajungem în Parcul Izvor, după care va fi concert până seară, multă bere, mici, şi cred că şi fotomodelele trebuie să fie prezente acolo, fie că vând, fie că ele cumpără mici, iar partidul nostru e un partid deschis", a spus Marian Vanghelie, citat de Agerpres.

Fotomodelele la care a făcut el referire reprezintă, de fapt, o glumă ca reacţie la comentariile privind prezenţa în Parlament a unor manechine văzute de reprezentanţii mass-media în prezenţa deputatului PSD Robert Negoiţă. "Ce părere aveţi dvs. că eu strâng 20-30.000 de persoane cu toate sindicatele? Cine mai poate să strângă, îi rog să vină. Pe partea dreaptă, eu sunt pe partea stângă, îi rog să vină în concurenţă, dacă pot să realizeze lucrul ăsta", a mai spus Vanghelie.

×
Subiecte în articol: observator