x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marian Vanghelie, vizită la Parchetul General într-un dosar privind Revoluţia

Marian Vanghelie, vizită la Parchetul General într-un dosar privind Revoluţia

20 Ian 2010   •   00:00

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat că a fost chemat la Parchetul General "într-un dosar cu Revoluţia Română", în calitatea sa de primar de sector. El a precizat, într-o intervenţie la OTV, că a fost la Parchetul General marţi dimineaţă.



Vanghelie a adăugat că prezenţa sa la Parchet nu a avut nici o legătură cu cazul senatorului PSD, Cătălin Voicu. "Traian Băsescu şi oameni din jurul său au simţit că senatorul Voicu un om foarte influent. El deranja, şi au încercat prin acest joc de glezne să ne sperie pe unii din noi. Suntem vizaţi mai mulţi în ideea că am deranjat în această campanie şi în ideea că vin alte campanii şi să nu-i mai deranjeze nimeni", a susţinut Vanghelie, citat de Agerpres.

Pe de altă parte, primarul sectorului 5 a spus că nu a mai organizat "vanghelionul" pentru că "era o perioadă destul de complicată". El a argumentat că, în timp ce 6.000 - 7.000 de persoane ar fi fost mulţumite, alte câteva sute de mii de persoane, care nu au bani, ar fi stat acasă supărate. "Şi sponsorizările nu puteau să se mai facă rost, era un moment destul de complicat", a adăugat Vanghelie.

×
Subiecte în articol: observator