x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marș pe motociclete, sâmbătă, în București

Marș pe motociclete, sâmbătă, în București

de Redacția Jurnalul    |    30 Mar 2024   •   10:00
Marș pe motociclete, sâmbătă, în București

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor de circulație sâmbătă, când, în Capitală se va desfășura un marș pe motociclete.

Marșul pe motociclete va avea loc sâmbătă, între orele 11.00-12.30.

Astfel, între orele 11.00-11.30, are loc adunarea participanților în parcarea din fața Gării Băneasa – Fântâna Miorița, iar între orele 11.30-12.30, se deplasează coloana de motociclete pe banda I de circulație pe traseul: Șos. București-Ploiești – Piața Presei Libere (pe deasupra pasajului) – Bd. Regele Mihai I – Arcul de Triumf – Șos. Kiseleff – Piața Victoriei – Calea Victoriei – dreapta Bd. Regina Elisabeta – Splaiul Independenței – Str. Petre Popovăț – Calea Crângași – Str. Mehadia – punct final incinta Platforma Industrială Granmetal.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor de circulație și solicită șoferior să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor li se recomandă să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenția lor de a traversa a fost înțeleasă de către șoferi.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mars motociclete Bucureşti