x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Martorii acuzarii s-au razgandit

Martorii acuzarii s-au razgandit

10 Feb 2005   •   00:00

Martorii-cheie ai acuzarii in cazul de consum de droguri al lui Ion Tiriac Junior si-au schimbat ieri, in totalitate declaratiile date initial.

Indianul Tyagi Shailendra si fosta sa prietena, Monica Robu, s-au ales in schimbul declaratiilor contradictorii cu acuzatii de marturie mincinoasa, pentru care risca inchisoarea de la unu la cinci ani. Tyagi declarase initial ca a consumat o data cocaina impreuna cu tanarul Tiriac la casa acestuia din cartierul Primaverii si ca in vara anului 2000 a consumat cocaina in apartamentul pe care Ion Alexandru il inchiriase la Hotelul Prezident din Mangalia. Ieri insa nu si-a mai amintit sa-l fi vazut pe tanarul Tiriac prizand cocaina. "La primele declaratii eram speriat si bulversat.

CONTRADICTII. Ma presau tot felul de ganduri si mi se spusese la Parchet ca scap mai usor daca dau declaratii despre alti consumatori de droguri", a sustinut Tyagi. Aceeasi atitudine a avut-o si Monica Robu, care sustine ca a incurcat o simpla discutie cu faptele.

"Nu l-am vazut pe Ion Alexandru consumand cocaina. Discutam doar despre cum cocaina uda nu se poate salva daca este uscata in cuptorul cu microunde. Este posibil sa fi ramas in minte cu aceasta discutie", a sustinut tanara. (Miruna Pasa)

×
Subiecte în articol: observator