x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Tragedie la Maternitatea din Bacău: O gravidă și fătul ei au murit la doar 24 de ore după internare

Tragedie la Maternitatea din Bacău: O gravidă și fătul ei au murit la doar 24 de ore după internare

de Redacția Jurnalul    |    02 Apr 2024   •   13:45
Tragedie la Maternitatea din Bacău: O gravidă și fătul ei au murit la doar 24 de ore după internare

Tragedie la Maternitatea din Bacău: O femeie în vârstă de 38 de ani și fătul pe care îl purta în pântece au murit la doar 24 de ore după ce s-a internat. Soțul ei acuză spitalul că a lăsat-o nesupravegheată și că nu i s-au acordat îngrijiri medicale adecvate.

Potrivit declarațiilor soțului, soția sa a fost internată la Maternitatea din Bacău după ce a resimțit crampe abdominale. Cu toate acestea, timp de aproape o zi, nu a fost văzută de un medic specialist, în ciuda faptului că era însărcinată și că sarcina s-a oprit din evoluție.

Îngrijorat de starea soției sale, soțul a făcut mai multe plângeri la Colegiul Medicilor, la Poliție și la Ministerul Sănătății. El a subliniat eforturile lor considerabile pentru a concepe acest copil, inclusiv prin intermediul fertilizării in vitro.

Această tragedie reamintește de un caz similar din anul precedent, la Botoșani, când o altă mamă, Alexandra Ivanov, a fost lăsată fără îngrijire medicală corespunzătoare, potrivit Antena 3 CNN.

În timp ce Spitalul Județean Bacău nu și-a exprimat încă punctul de vedere în acest caz, rămâne de văzut ce va concluziona ancheta privind tratamentele aplicate femeii și dacă a fost supravegheată de către personalul medical.

×