x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mazăre, întrebat de ce vrea să meargă la Cotroceni: "Uite-aşa, vreau să văd ce propune Băsescu"

Mazăre, întrebat de ce vrea să meargă la Cotroceni: "Uite-aşa, vreau să văd ce propune Băsescu"

05 Dec 2008   •   00:00
Mazăre, întrebat de ce vrea să meargă la Cotroceni: "Uite-aşa, vreau să văd ce propune Băsescu"

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a declarat, astăzi, că şi el va face parte din delegaţia PSD care va merge la consultările de la Cotroceni. Mazăre a precizat că vrea să vadă ce propune preşedintele Traian Băsescu "bun pentru ţară".



Referitor la mandatul pe care îl va avea delegaţia PSD la consultările de la Cotroceni, Mazăre a precizat: "N-aş putea să vă spun, urmează să avem discuţii". Întrebat de ce doreşte să facă parte din delegaţie, Mazăre a răspuns: "Uite-aşa. Vreau să văd ce propune Traian Băsescu bun pentru ţară". Întrebat ce propune PSD, în cadrul consultărilor, Mazăre a spus: "Nu e treaba mea să fac propuneri, le face preşedintele Mircea Geoană".
Potrivit Mediafax, delegaţia PSD care va paticipa la consultările de la Cotroceni va fi condusă de Mircea Geoană şi va avea în componenţa sa o serie de vicepreşedinţi, dar şi o parte dintre preşedinţii de organizaţii. Astfel, Miron Mitrea a anunţat, joi, că din delegaţie va face parte şi preşedintele PSD Vrancea, Marian Oprişan.

×
Subiecte în articol: romania