x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Media - Demiteri şi demisii la cotidianul Ziua

Media - Demiteri şi demisii la cotidianul Ziua

de Ramona Draghici    |    03 Iul 2008   •   00:00
Media - Demiteri şi demisii la cotidianul Ziua

Început de lună extrem de agitat în redacţia ziarului Ziua, unde, în numai două zile, s-a lăsat cu o demitere, o demisie şi o numire în funcţie. Marţi, redactorul-şef, Bogdan Comaroni, a fost demis din funcţie.Început de lună extrem de agitat în redacţia ziarului Ziua, unde, în numai două zile, s-a lăsat cu o demitere, o demisie şi o numire în funcţie. Marţi, redactorul-şef, Bogdan Comaroni, a fost demis din funcţie.

"Ieri, (marţi, n.n.) a apărut, brusc, decizia demiterii mele, pe care o consider ilegală. Această decizie nu este conformă cu contractul de muncă, pentru că nu mi s-au comunicat motivele reale ale concedierii. Aştept ca domnul Pîlşu, care este reprezentantul patronatului (Sorin Ovidiu Vîntu, n.n.), să îmi comunice exact cauza pentru care am fost demis. În caz contrar, voi acţiona conducerea Ziua în judecată", ne-a declarat Bogdan Comaroni.

Jurnalistul ne-a mai spus că "a primit deja trei propuneri de proiecte – unul pentru presa scrisă, celelalte două în zona online". Mihai Pîlşu, publisher-ul Ziua, a menţionat că îi reproşează lui Comaroni "încălcarea gravă a codului deontologic al jurnalistului". De asemenea, Adrian Pătruşcă, redactor-şef al cotidianului Ziua, a demisionat din funcţia pe care o deţinea, înlocuitorul acestuia fiind Roland Cătălin Pena.

"Adrian Pătruşcă şi-a prezentat marţi demisia. Şi-a arătat disponibilitatea de a sta cît este legal pentru a ne ajuta", a precizat, citat de Mediafax, Mihai Pîlşu.

×
Subiecte în articol: mass-media