x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mehedinţi / Se trag obloanele la şcolile de şoferi

Mehedinţi / Se trag obloanele la şcolile de şoferi

26 Iul 2009   •   00:00

Şcolile de şoferi din judeţul Mehedinţi, din cauza crizei economice care îi opreşte pe doritorii unui permis auto să se mai înscrie pentru dobândirea unui permis auto, sunt în pericol să-şi închidă porţile.



Şeful Serviciului permise auto şi înmatriculări Mehedinţi, Marian Dobre, spune că cererile respective au scăzut cu aproape 30% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost înregistraţi 14.000 de cursanţi. "În această situaţie instructorii auto se văd în situaţia de a-şi sista afacerea. Pentru obţinerea categoriilor de conducători auto profesionişti - C, D şi E sunt cereri tot mai puţine, de ordinul zecilor. Acestea nu mai prezintă interes, întrucât societăţile specializate de transport de mărfuri şi persoane şi-au încetat la rândul lor activitatea", a precizat Dobre, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru a depăşi criza multe dintre şcolile de şoferi au redus taxele de înscriere, dar din păcate aceasta pare să nu mai fie o soluţie salvatoare, tot mai multe persoane preferând să se întoarcă la bicicletă sau să-şi cumpere un scuter la mâna a doua care poate fi condus pe drumurile publice fără permis auto.

×
Subiecte în articol: observator