x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Meseşan: Nu am contract cu Boldea, el mi-a propus să-l consiliez, am refuzat şi nu am cerut bani

Meseşan: Nu am contract cu Boldea, el mi-a propus să-l consiliez, am refuzat şi nu am cerut bani

29 Iun 2010   •   00:00

Ada Meseşan, propusă de PDL în Consiliul de Administraţie al TVR, a respins, marţi, acuzaţiile aduse de deputatul PDL Mihail Boldea, arătând că nu are cu acesta niciun contract, că el i-a propus, la începutul anului 2009, să-l consilieze, dar ea a refuzat şi nu a cerut bani.

"Eu am un contract de consultanţă cu PDL şi acest lucru este binecunoscut de tot partidul. Eu sunt consultant, nu sunt membru de partid şi, atât timp cât am acest contract de consultanţă cu PD,L nu am de ce să închei contracte individuale cu oameni din PDL", a explicat Ada Meseşan.

Ea a arătat că nu are niciun contract cu Mihail Boldea, că acesta a venit să-i propună să-l consilieze, dar ea a refuzat şi nu a cerut bani nimănui.

"Nu am contract cu persoana în cauză. El a venit să-mi propună să-l consiliez la începutul anului 2009, iar eu am spus simplu: «nu». Nu i-am cerut bani, nu am cerut bani nimănui, întrebaţi-i pe ceilalţi parlamentari PDL", a spus Meseşan.

Deputatul PDL Mihail Boldea a susţinut, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV, că Ada Meseşan, şefa Biroului de presă al partidului, i-ar fi condiţionat apariţiile în emisiuni televizate de încheierea unui contract de consultanţă cu firma ei, lucru pe care acesta l-a refuzat. Boldea a precizat că l-a informat despre acest lucru şi pe Mircea Toader.

×
Subiecte în articol: observator