x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Gâdea, protest cu jucării de pluș la Ambasada Norvegiei (VIDEO)

Mihai Gâdea, protest cu jucării de pluș la Ambasada Norvegiei (VIDEO)

13 Ian 2016   •   18:10
Mihai Gâdea, protest cu jucării de pluș la Ambasada Norvegiei (VIDEO)
Sursa foto: Foto Arhivă - Captură video Antena 3

Mișcat de dramele familiilor de români care au rămas fără copii în Norvegia, Mihai Gâdea a lansat un nou apel la solidaritate - o jucărie lăsată în fața Ambasadei Norvegiei pentru copiii luați de lângă părinți.

Petiție pentru salvarea copiilor familiei Bodnariu. Semnează și tu!

„În acest fel m-am gândit să-mi exprim solidaritatea față de familiile ale căror copii au fost luați cu forta de Barnevernet. Aceste jucării să le ia ei şi să le trimită copiilor pe care i-au răpit. Este un semn de solidaritate. O jucărie în fața ambasadei Norvegiei este un gest simplu pe care îl poate face oricine care este solidar cu aceste familii”, a spus directorul Antena 3.

Petitia poate fi citită și semnată AICI.

Copiii soţilor Bodnariu - românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală -, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

Părinții sunt acuzați de abuz și îndoctrinare religioasă, iar autoritățile norvegiene au demarat procedurile de adopție.




































×