x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Leu, dupa cea de-a doua operatie de cancer: "Este important sa nu dai niciodata inapoi"

Mihai Leu, dupa cea de-a doua operatie de cancer: "Este important sa nu dai niciodata inapoi"

23 Feb 2015   •   21:54
Mihai Leu, dupa cea de-a doua operatie de cancer: "Este important sa nu dai niciodata inapoi"

Mihai Leu a marturisit ca a trecut cu bine peste cea de-a doua operatie de cancer la colon pe care a suferit-o si se arata optimist in ceea ce priveste recuperarea si spera ca starea de sanatate sa ii permita participarea la Campionatul National de Raliuri.

"Am fost operat vineri si duminica imi facusem planuri sa iesim la cina. Ma simt bine. In fiecare zi mai bine. A fost putin mai dificil la a doua operatie decat m-am asteptat eu, dar sunt bine. Dar, chiar daca m-as fi simtit rau, nu as fi spus. Ieri am mancat jumatate de prajitura. Muncim pentru Campionatul National de Raliuri. Este important sa nu dai niciodata inapoi", a declarat Mihai Leu la "Observator", la Antena 1.

Mihai Leu a fost diagnosticat cu cancer de colon in decembrie anul trecut si a suferit doua operatii in decurs de numai trei luni, perioada in care a efectuat si sedinte de chimioterapie.Iinterventiile chirurgicale au fost efectuata de prof. dr. Irinel Popescu la Spitalul Fundeni,


×