x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihail Boldea, dus din penitenciar la spital din cauza unei crize de colecist

Mihail Boldea, dus din penitenciar la spital din cauza unei crize de colecist

22 Iun 2012   •   06:03
Mihail Boldea, dus din penitenciar la spital din cauza unei crize de colecist

Deputatul galatean Mihail Boldea, acuzat de inselaciune si constituire a unui grup infractional organizat, aflat in arestul Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, a fost internat, noaptea trecuta, la Spitalul Clinic de Urgenta Sfantul Apostol Andrei, dupa ce i s-a facut rau.

Purtatorul de cuvant al IPJ Galati, Cristina Tatulici, a declarat ca lui Mihail Boldea i s-a facut rau, fiind solicitata interventia unui echipaj al SMURD care i-a acordat primul ajutor la locul de detentie, fiind apoi transportat la unitatea medicala in jurul orei 23:00.

In prezent, Boldea primeste ingrijiri medicale la spital, fiind supravegheat de catre politisti.

Medicul coordonator al SMURD Galati, Angel Trifan, nu a dat relatii in legatura cu diagnosticul lui Mihail Boldea, insa surse medicale precizezeaza ca acesta ar fi suferit o criza de colecist.

Mihail Boldea este arestat pentru inselaciune si crima organizata, si este acuzat de infractiuni cu un prejudiciu de un milion de euro.

In luna martie, Parlamentul i-a ridicat imunitatea lui Mihail Boldea, pentru a fi cercetat de catre procurorii DIICOT in dosarul privind fraude imobiliare.

Doua zile mai tarziu, Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis un mandat de arestare preventiva in lipsa pe numele lui Mihail Boldea, pentru 30 de zile. Boldea a fost adus din Kenya la sfarsitul lunii martie.


×