x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator A patra noapte de proteste in Piaţa Victoriei

A patra noapte de proteste in Piaţa Victoriei

14 Aug 2018   •   07:17
A patra noapte de proteste in Piaţa Victoriei

Peste 2.000 de oameni s-au adunat, luni seară, în Piaţa Victori, în a patra zi consecutivă de proteste antiguvernamentale. Circulaţia rutieră a fost închisă pe Bulevardul Kiseleff.

 

La ora 21.00, protestatarii au aprins lanternele telefoanelor şi au cântat imnul de stat. Oamenii au adus un steag mare al Uniunii Europene, pe care l-au întins în centrul pieţei. S-a scandat Demisia!”, ”PSD, ciuma roşie”, ”Dacă vă pasă, ieşiţi din casă”, ”Jandarmeria apără hoţia”.

Unii protestatari au venit şi de aceasta data însoţiți de copii. Dispozitivul de jandarmi a fost redus, însă piaţa a fost încercuită cu garduri.

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, a fost identificat ca având asupra sa mai multe obiecte periculoase, potrivit Jandarmeriei Capitalei. 

Tânărul a fost condus la secţia de poliţie, unde jandarmii i-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase. 

Bărbatul este bănuit, de asemenea, de faptul că ar fi participat la violenţele din data de 10 august, conform sursei citate. 

OBSERVATOR 

×