x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministerul Sănătății: Mai mulți români se pot programa pentru vaccinare

Ministerul Sănătății: Mai mulți români se pot programa pentru vaccinare

10 Mar 2021   •   22:22
Ministerul Sănătății: Mai mulți români se pot programa pentru vaccinare

Începând de miercuri, mai mulți români se pot programa pentru vaccinare, anunță MInisterul Sănătății, care precizează că se pot programa persoane din localitățile și municipiile cu rată de incidență cumulată de peste 4,5 la 1.000 de locuitori.

Aceștia se pot programa pe platformă (http://bit.ly/ProgramareVaccinare), prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin medicul de familie sau curant, prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25.

În municipiile si localitățile cele mai afectate de îmbolnăvirea cu noul coronavirus se vor deschide și alte 38 de fluxuri noi de vaccinare pentru vaccinul AstraZeneca pe lângă cele 21 deja existente.

Astfel, 3.540 de persoane se pot programa în aceste cabinete, pentru o perioadă de 10 zile (15.03.-24.03), urmând să se vaccineze începând cu data de 15 martie. Ulterior, programarea beneficiarilor se va efectua din listele de așteptare, cu respectarea criteriilor de prioritizare, conform strategiei naționale de vaccinare, mai arată ministerul, într-o postare pe Facebook.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: vaccinare