x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop: "Există dubii privind studiile lui Băsescu"

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop: "Există dubii privind studiile lui Băsescu"

02 Iul 2012   •   09:29
Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop: "Există dubii privind studiile lui Băsescu"

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, a declarat, in fata sediului Agentiei Nationale de Integritate (ANI), ca daca tot sunt verificate CV-urile politicienilor, poate si masterul dat in Norvegia de presedintele Traian Basescu ar trebui verificat, dand de inteles ca si seful statului ar fi plagiat.

"Imi pun si eu intrebari, daca e sa dam explicatii...", a spus Pop.

La intrarea in sediul institutiei acesata a fost intrebat de jurnalisti cum comenteaza afirmatiile lui Traian Basescu referitoare la posibilul plagiat al Ecaterinei Andronescu, Liviu Pop a raspuns: "O sa-l intrebati si pe Traian Basescu daca atunci cand a facut masterul in Norvegia si era si deputat in Romania a fost prezent la acest master si daca nu a plagiat cumva lucrarea de master".

Ulterior,la iesirea din sediul ANI, intrebat daca exista suspiciuni cu privire la un eventual plagiat in cazul presedintelui Romaniei, Pop a infirmat ferm, aratand ca "nu este o insinuare" si ca stie detalii despre aceasta lucrare a presedintelui de pe site-ul institutiei prezidentiale. Acesta a aratat ca nu are cunostinta si nici competenta pentru a verifica o astfel de chestiune. (Mediafax)

×