x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Răzvan Cuc anunţă concedieri masive în companiile din transporturi

Ministrul Răzvan Cuc anunţă concedieri masive în companiile din transporturi

23 Iul 2019   •   14:58
Ministrul Răzvan Cuc anunţă concedieri masive în companiile din transporturi
Sursa foto: guv.ro

Ministrul Răzvan Cuc promite că va face curăţenie printre „monştrii sacrii” din companiile de stat aflate în subordinea Ministerului Transporturilor.

Sunt vizaţi, într-o primă etapă, doar angajaţii TESA, însă Răzvan Cuc nu exclude şi disponibilizări în rândul directorilor, imediat după ce vor fi finalizate evaluările.

„Am cerut tuturor directorilor ca în următoarele două săptămâni să vină cu o nouă organigramă vizavi de personalul TESA. Nu mai pot să văd zeci de directori în companii, cum de exemplu erau la CNAIR 32 de directori şi se pregătea o nouă organigramă cu 40 de directori. Eu am înţeles că este nevoie de şefi, avem nevoie de directori, de oameni inteligenţi, cu viziune, dar cred că putem trăi şi cu mai puţini şefi, să ne uităm mai mult spre oamenii care fac execuţie, care într-adevăr muncesc. Iar şefii pot să se întoarcă şi ei la muncă şi să facă ce făceau înainte, nu doar să ocupe un birou, o funcţie şi să dea indicaţii şi alea câteodată cam proaste”, a spus ministrul Răzvan Cuc.

Ministrul a arătat că ar putea fi restructurate câteva sute de persoane, dacă aşa vor arăta noile organigrame.

 

×
Subiecte în articol: concedieri transporturi Răzvan Cuc