x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Există evidenţe care demonstrează şi celor mai sceptici oameni că procesul „Telepatia” nu a fost corect

Mircea Badea: Există evidenţe care demonstrează şi celor mai sceptici oameni că procesul „Telepatia” nu a fost corect

17 Iul 2015   •   23:05
Mircea Badea: Există evidenţe care demonstrează şi celor mai sceptici oameni că procesul „Telepatia” nu a fost corect
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images

Alina Mungiu Pippidi a declarat că Dan Voiculescu a fost condamnat doar folosind un procuror corupt şi că este uimitor că presa nu se agită în privinţa lui Emilian Eva.

"Alina Mungiu Pippidi nu a fost niciodată un fan al domnului Voiculescu. Doamna Mungiu Pippidi nu a fost niciodată un fan al Antenei 3. Deci nu poate fi suspectată de asemenea emoţii în ceea ce ne priveşte sau în ceea ce îl priveşte pe Dan Voiculescu. Dar obiectiv vorbind, raţional vorbind, juridic vorbind, din toate punctele de vedere corecte ale legii într-un stat de drept, există din ce în ce mai multe dovezi concrete, obiective, care nu ţin de opinii şi de sentimente, ci ţin de evidente – există din ce în ce mai multe astfel de evidenţe care demonstrează chiar şi celor mai sceptici oameni din societatea românească faptul că procesul „Telepatia” nu a fost un proces corect. Iar acei oameni stau acum în închisoare în urma muncii unui procuror corupt, aşa cum observa şi doamna Mungiu Pippidi şi cum, de altfel, este şi o realitate obiectivă”, a declarat Mircea Badea, într-o intervenţie telefonică în emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.  

×