x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Tre` să fii un pic diliu, cu toată dragostea, să faci miting la ora 9.30, pe ploaie

Mircea Badea: Tre` să fii un pic diliu, cu toată dragostea, să faci miting la ora 9.30, pe ploaie

29 Sep 2015   •   20:38
Mircea Badea: Tre` să fii un pic diliu, cu toată dragostea, să faci miting la ora 9.30, pe ploaie

Mircea Badea a spus că nu are o părere deloc bună despre moţiunea de cenzură depusă de PNL, care a picat astăzi. Acelaşi lucru l-a spus şi despre mitingul liberalilor.

"Am o părere proastă (despre moţiune - n.r.), pentru că n-a trecut. Dacă ar fi trecut, aveam o părere bună", a spus Mircea Badea, marţi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Totuşi, Badea a spus, ironic, că cel mai mult i-a plăcut mitingul.

"Ce mi-a plăcut cel mai mult şi cel mai mult... M-a distrat mitingul cel mai mult. Eu am aflat aseară că mitingul e la 9.30 dimineaţa. Tre` să fii un pic diliu, cu toată dragostea, să faci miting la ora 9.30, pe ploaie (...) Am înţeles că nici doamna Gorghiu, nici domnul Blaga n-au fost până la urmă la miting", a comentat Mircea Badea.

Moţiunea de cenzură depusă de PNL împotriva Guvernului Ponta a fost respinsă, marţi, cu 207 opţiuni "pentru", faţă de 276 necesare pentru a fi adoptată. Alte opt voturi au fost "împotrivă".

Pentru adoptare şi, implicit, pentru demiterea Guvernului ar fi fost nevoie de voturile a jumătate plus unu din numărul total al parlamentarilor, adică 276 voturi.

Moţiunea de cenzură a PNL - "Alege între România şi Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta" - a fost semnată de 183 de parlamentari ai opoziţiei.





×
Subiecte în articol: mircea badea 100 de minute