x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Voi ieşi în stradă, şi îi voi striga locatarului de la Cotroceni: "Ieşi afară, javră ordinară!"

Mircea Badea: Voi ieşi în stradă, şi îi voi striga locatarului de la Cotroceni: "Ieşi afară, javră ordinară!"

08 Aug 2014   •   19:12
Mircea Badea: Voi ieşi în stradă, şi îi voi striga locatarului de la Cotroceni: "Ieşi afară, javră ordinară!"

Mircea Badea consideră că sentinţa dată de instanţă în dosarul Telepatia demonstrează că în fond, completul de judecată a fost un pluton de execuţie pregătit pentru cel mai mare proces politic din România ultimilor 25 de ani.

Mircea Badea a ales forma sa de protest împotriva deciziei "absolut demente, scelerate şi chiar criminale": va ieşi în stradă!
"Consider că Dan Voiculescu este un deţinut politic şi că Antena 3 este suprimată la ordin politic. Eu voi ieşi în stradă. Voi merge la Cotroceni şi-i voi striga locatarului de acolo: "Ieşi afară, javră ordinară!". Nu ştiu dacă români se vor regăsi în ceea ce voi face, dacă vor fi mulţi, bine, dacă nu, iar bine, eu voi fi în stradă! E momentul în care telespectatorii noştri să aleagă dacă vor rămâne telespectatori sau vor să alege să se implice, lângă mine. Cine simte ca mine, bine!", a declarat Mircea Badea la emisiunea La ordinea zilei, la Antena 3.

Comentând seria de ameninţări pe care a primit-o de la lansarea acestui anunţ, Mircea Badea a primit le-a comentat în stilul său personal: "Îi aştept pe toţi demenţii! Lăsaţi demenţii să vină la mine!".

Mircea Badea a reafirmat intenţia sa de "a se plimba în jurul palatului Cotroceni"  se va materializa "duminică, 9 august, la ora 17"!

×