x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mirorița, varianta cu străini. Un student german din Constanța, jefuit de alți doi studenți, un englez și un israelian

Mirorița, varianta cu străini. Un student german din Constanța, jefuit de alți doi studenți, un englez și un israelian

de Agerpres    |    04 Noi 2012   •   16:24
Mirorița, varianta cu străini. Un student german din Constanța, jefuit de alți doi studenți, un englez și un israelian

Doi tineri de cetăţenie engleză, respectiv israeliană, studenţi la o universitate din Constanţa, au fost arestaţi preventiv după ce, cu ajutorul unui complice care este tot cetăţean străin, au bătut şi jefuit un coleg german.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa au informat, duminică, printr-un comunicat remis presei, că cei trei tineri au pătruns luna trecută în locuinţa cetăţeanului german, l-au agresat fizic, ameninţat şi deposedat de suma de 900 de lei.

Studentul german a fost bătut şi ameninţat că va fi ”supus unor suferinţe fizice” pentru că agresorii nu primeau de la el suma de 4.000 de euro pe care le-ar fi datorat-o acestora.

Victima a reclamat cele petrecute şi, ulterior, poliţiştii i-au prins pe doi dintre agresori, un israelian de 23 de ani şi un englez de 29 de ani, pe numele lor fiind emise de judecători mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

”Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi violare de domiciliu, în vederea depistării şi celui de al treilea suspect, a stabilirii concrete a situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul IPJ.  

×