x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Modificări în circulaţia trenurilor de pe secţia Bucureşti Nord - Videle, din 26 septembrie

Modificări în circulaţia trenurilor de pe secţia Bucureşti Nord - Videle, din 26 septembrie

24 Sep 2015   •   20:37
Modificări în circulaţia trenurilor de pe secţia Bucureşti Nord - Videle, din 26 septembrie
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Toate trenurile care circulă de la Bucureşti Nord către Videle/Roşiori/Craiova/Râmnicu Vâlcea şi retur îşi vor modifica din 26 septembrie orarele de circulaţie, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între staţiile Chiajna şi Grădinari (pe secţia Bucureşti - Videle), informează, joi, CFR Călători.

Potrivit sursei citate, trenurile vor pleca din punctele de oprire/plecare din parcurs mai devreme sau mai târziu, modificările ce vor interveni în circulaţia trenurilor Regio urmând să fie anunţate la nivel local.

"CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi, înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să se adreseze personalului nostru din staţii, să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro sau să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521", precizează CFR Călători.

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

×
Subiecte în articol: mersul trenurilor