x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Motivul pentru care s-a sinucis prietenul presedintelui Klaus Iohannis

Motivul pentru care s-a sinucis prietenul presedintelui Klaus Iohannis

30 Ian 2015   •   16:09
Motivul pentru care s-a sinucis prietenul presedintelui Klaus Iohannis

Unul din cei mai buni prieteni ai presedintelul Klaus Iohannis, Cristian Pavel, director adjunct la Tursib, si-a pus capat zilelor la mijlocul acestei saptamani.
Cristian Pavel a fost gasit spanzurat in dimineata zilei de 28 ianuarie in casa parintilor sai. Surse medicale au informat ca autopsia a stabilit ca decesul a survenit cu o zi inainte de a fi gasit de catre sotie.

Initial gestul sau nu a putut primi explicatii, dar in urma unor informatii, cazul pare sa se elucideze, conform stiripesurse.ro.
Desi poate pentru unii motivul care l-a impins pe Cristian Pavel sa se sinucida poate parea unul banal, se pare ca acesta nu ar fi suportat deschiderea unui dosar penal pe numele sau, dupa ce fusese
Dacă inițial nimeni nu își putea explica gestul, acum cazul pare să se elucideze. Motivul este pe cât de banal, pe atât de cutremurător. Pavel avea deschis un dosar penal pe numele său dupa ce a fost prins în timp ce conducea sub influența alcoolului, săptămâna trecută.
Alcoolemia indicata de aparatul etilotest a fost de 1,15 la mie.

Cristian Pavel va fi inmormantat, cel mai probabil, sambata, la Sibiu. La eveniment va participa si presedintele Klaus Iohannis.

×