x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MTS a atribuit direct alte patru contracte în valoare de 875.000 euro, în perioada ministrului Ridzi

MTS a atribuit direct alte patru contracte în valoare de 875.000 euro, în perioada ministrului Ridzi

21 Iul 2009   •   00:00

Ministerul Tineretului şi Sportului a atribuit "prin selecţie internă de oferte" patru contracte de servicii de cazare şi servire a mâncării, în valoare totală de 3,7 milioane lei (circa 875.000 euro), potrivit anunţului publicat marţi pe sistemul electronic de achiziţii publice.



"Contractul a fost atribuit prin 'selecţie internă de oferte', serviciile fiind cuprinse în anexa 2B a OUG 34/2006", în data de 16 iunie 2009, când ministerul Tineretului şi Sportului (MTS) era condus de Monica Ridzi.

"Documentaţia a fost publicată pe site-ul MTS", în condiţiile în care "SEAP (sistemul electronic de achiziţii publice - n.r.) nu prevede decât procedurile standard de atribuire", se mai menţionează în anunţ.

Potrivit anunţului - care a fost publicat la mai mult de o lună de la atribuire - au fost atribuite trei contracte cu sume diferite pentru "servicii de cazare şi servicii de servire a mâncării" în staţiunea Costineşti, către trei firme diferite.

Deşi în anunţ se precizează că "oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic" a fost criteriul de alegere a firmei, toate contractele au fost atribuite la valoarea estimată iniţial.

Astfel, pentru primul contract, de 648.271 lei, a fost selectată firma Iunona Travel SRL din Costineşti. Al doilea şi al treilea contract pentru aceeaşi staţiune de pe litoralul românesc vizează "servicii de cazare şi servire a mâncării pentru studenţi aflaţi în tabere". Unul, în valoare de 1,61 milioane lei a fost dat firmei Corsa Trans SRL din Sibiu, iar celălalt, de 854.508 lei, a fost atribuit societăţii Vila Regal SRL din Costineşti.

De asemenea, MTS a mai atribuit, tot prin selecţie internă, şi la aceeaşi valoare care a fost anunţată iniţial, respectiv 591.410 lei, un alt contract de servicii hoteliere către RA APPS-SRP Sinaia.
gsp.ro

×
Subiecte în articol: observator