x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Aventuri cu pirați, misiuni în safari și un escape room cu Egiptul antic, la Muzeul Copiilor

Aventuri cu pirați, misiuni în safari și un escape room cu Egiptul antic, la Muzeul Copiilor

de Redacția Jurnalul    |    26 Feb 2024   •   23:30
Aventuri cu pirați, misiuni în safari și un escape room cu Egiptul antic, la Muzeul Copiilor

Două expoziții interactive și un escape room vor fi deschise din luna martie la Muzeul Copiilor din Capitală.

" este o expediție prin cinci zone tematice care așteaptă copiii dornici de descoperire. Cu ajutorul unui mijloc de transport magic care se transformă în telecabină, tren și submarin, micuții vor călători prin munți, păduri, junglă, savană și deșert. Vor fi jocuri captivante, instalații interactive, decoruri tematice și misiuni către templul pierdut. este o altă călătorie, unde copiii vor păși pe o corabie misterioasă și vor naviga prin tainele mărilor și oceanelor. Instalații interactive, panouri informative și activități pline de suspans vor dezvălui poveștile fascinante ale marilor exploratori și ale piraților celebri”, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, micuții vor experimenta senzația mișcării pe mare și vor descoperi secretele funcționării unui tun de navă.

„Totodată, instrumentele de orientare și tainele vieții de pe mare vor fi explorate în detaliu. O aventură epică va conduce exploratorii în peștera comorii și în căutarea insulei misterioase. În escape room-ul , copiii vor deveni arheologi care vor avea la dispoziție maximum 30 de minute pentru a găsi cheia care deschide ușa din piramida faraonului. Aventuri în camera tronului, descifrarea hieroglifelor, dar și o serie de provocări îi vor purta pe micii exploratori într-o vânătoare de indicii în Egiptul Antic. Cele două expoziții și escape room-ul vor fi deschise din 1 martie”, se mai arată în comunicat.

Totodată, Muzeul Copiilor invită copiii și părinții să exploreze și să învețe într-un mod captivant și distractiv în circuitul audio ghidat „Creierul Uman - Lumea din Capul Meu" deschis în luna ianuarie, unde vizitatorii pot descoperi cum răspunde creierul la simțuri, emoții și gânduri într-un mod interactiv. De asemenea, micuții interesați de arta gastronomică pot opta pentru Atelierul demonstrativ de fursecuri.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Muzeul Copiilor escape room