x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neamţ: O bătrână care urma să fie evacuată a făcut infarct şi a murit

Neamţ: O bătrână care urma să fie evacuată a făcut infarct şi a murit

30 Iun 2010   •   00:00

O femeie care urma să fie evacuată, marţi seară, din locuinţa sa din comuna nemţeană Ion Creangă a murit în urma unui infarct după ce a aflat că urmează să fie evacuată, scrie Mediafax.

Femeia a fost dusă la spital de urgenţă, după ce i s-a făcut rău şi a acuzat dureri în piept.

Ea se număra printre persoanele evacuate de autorităţi din calea râului Siret. La aflarea veştii că trebuie să-şi părăsească casa, femeii i s-a făcut rău şi a fost dusă de urgenţă la spital, unde ulterior a murit în urma unui infarct.

"Persoana a fost dusă la spital, la urgenţe, iar din câte au declarat medicii era în evidenţa acestora ca fiind cardiacă şi suferindă de diabet. Probabil, la aflarea veştii că va fi evacuată i s-a făcut rău", a declarat căpitan Iulian Jugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ.

Peste şase mii de oameni din şapte comune din judeţul Neamţ, respectiv Doljeşti, Tămăşeni, Sagna, Gâdinţi, Icuşeşti, Ion Creangă, Horia şi din cartierul Nicolae Bălcescu din Roman au fost evacuate, marţi seară, pentru a nu fi surprinse de revărsarea râului Siret, iar intervenţia autorităţilor s-a îndreptat mai ales spre persoanele cu dizabilităţi, care au probleme în a se deplasa. Un număr de 13 sinistraţi din zona Roman, din care cinci necesită dializă, au fost cazaţi la Spitalul Municipal de Urgenţe Roman.

×
Subiecte în articol: observator