x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Necolaiciuc, adus la DNA pentru studierea materialului de urmărire penală

Necolaiciuc, adus la DNA pentru studierea materialului de urmărire penală

02 Mai 2011   •   11:20
Necolaiciuc, adus la DNA pentru studierea materialului de urmărire penală
163277-.jpgFostul director al CFR a fost adus la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru studierea materialului de urmărire penală din dosarul în care este cercetat pentru abuz în serviciu.

Mihai Necolaiciuc a ajuns în jurul orei 10.00 la sediul DNA, procurorii urmând să îi prezinte probele din noul dosar, în care este acuzat de abuz în serviciu.

Potrivit mediafax.ro, în 27 aprilie, procurorii anticorupţie i-au prezentat fostului director al CFR Mihai Necolaiciuc învinuirile din acest dosar.

Avocatul lui Necolaiciuc, Gheorghiţă Mateuţ, spunea, la ieşirea din sediul DNA, că fostului director al CFR i-au fost aduse la cunoştinţă învinuirile din acest dosar, precizând că acuzaţiile sunt aceleaşi cu cele din cauzele în care a fost trimis în judecată, fiind vorba despre aceleaşi categorii de infracţiuni.

Întrebat dacă sunt învinuite şi alte persoane în acest nou dosar, avocatul a răspuns că nu, lăsând să se înţeleagă că Mihai Necolaiciuc va fi trimis singur în judecată în acest caz.

Fostul director general al Companiei Naţionale a Căilor Ferate Române (CN CFR) Mihai Necolaiciuc, extrădat, în 20 aprilie, din Statele Unite ale Americii, a fost trimis în judecată în patru dosare, pentru prejudicierea companiei feroviare cu 70 de milioane de euro.

Imediat după ce a fost adus în ţară, Mihai Necolaiciuc a fost dus direct la Judecătoria Sectorului 1, pentru confirmarea mandatelor de arestare emise pe numele său în cele patru dosare în care a fost trimis în judecată.

×
Subiecte în articol: necolaiciuc