x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nelu Tătaru: Din păcate, nu s-a terminat, urmează un alt val

Nelu Tătaru: Din păcate, nu s-a terminat, urmează un alt val

13 Oct 2021   •   20:44
Nelu Tătaru: Din păcate, nu s-a terminat, urmează un alt val
Sursa foto: Hepta

Nelu Tătaru susține că România se va confrunta cu un nou val de infectări COVID deoarece românii nu vor să se vaccineze. Urmează un alt val până vom fi toți imunizați și vă asigur că dacă noi toți nu conștientizăm acum, nu vom fi pregătiți nici de valul cinci, a spus fostul ministru al Sănătății.

Nelu Tătaru compară societatea din România cu o locomotivă învechită.

„Noi, societatea românească, nu suntem o locomotivă electrică. La nivel de percepție încă suntem o locomotivă cu aburi, trebuie să punem încontinuu cărbuni”, a spus nelu Tătaru, pe Facebook.

Fostul ministru al Sănătății mai spune că România se va confrunta cu un nou val al pandemiei deoarece oamenii refuză să se vaccineze.

„Din păcate, nu s-a terminat! S-a terminat fiecare val în parte din care, dacă n-am învățat câte ceva, să știm că n-o să fim pregătiți nici la următorul. Trăim momentele în care n-am fost pregătiți nici de valul trei, nici de valul patru. Urmează un alt val până vom fi toți imunizați, măcar 70%. Imunizarea se face prin vaccinare sau prin boală. Majoritatea dintre noi am ales să facem prin boală această imunizare. Vă asigur că dacă noi toți nu conștientizăm acu, nu vom fi pregătiți nici de valul cinci”, a adăugat Tătaru.

Miercuri, autoritățile au raportat 15.733 de cazuri de infectare. 382 de români au murit în ultimele 24 de ore, iar 1.676 de persoane sunt în stare gravă la secțiile ATI COVID.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nelu tataru