x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Neţoiu cere în instanţă anularea condamnării în dosarul transferurilor

Neţoiu cere în instanţă anularea condamnării în dosarul transferurilor

11 Iun 2014   •   10:31
Neţoiu cere în instanţă anularea condamnării în dosarul transferurilor

Curtea de Apel Bucureşti judecă miercuri o contestaţie depusă de Gheorghe Neţoiu, fost deputat PP-DD de Dolj, prin care acesta solicită anularea condamnării de trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, primită în dosarul transferurilor din fotbal.

La termenul anterior al procesului din data de 14 mai, cei doi judecători care compun completul de judecată au avut opinii divergente cu privire la admisibilitatea, în principiu, a cererii lui Gheorghe Neţoiu.

Până în prezent, contestaţii în anulare au depus şi alţi condamnaţi din acest dosar, respectiv Mihai Stoica, Cristian Borcea, Ioan şi Victor Becali, toate fiind însă respinse de instanţe.

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au dat în luna martie condamnări cu executare definitive în dosarul transferurilor din fotbal.

George Copos, fostul acţionar majoritar al FC Rapid, a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare, Mihai Stoica, managerul general al FC Steaua - la 3 ani şi 6 luni, Cristi Borcea, fost acţionar al FC Dinamo - 6 ani şi 4 luni, Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni, Victor Becali - 4 ani şi 8 luni. De asemenea, Jean Pădureanu, fost preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu executare în acelaşi dosar, Gică Popescu - la 3 ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, iar Gigi Neţoiu - la 3 ani şi 4 luni de detenţie cu executare.

×