x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicolai: Nu dau şanse mari lui Stolojan de a conduce un guvern pe termen lung

Nicolai: Nu dau şanse mari lui Stolojan de a conduce un guvern pe termen lung

10 Dec 2008   •   00:00
Nicolai: Nu dau şanse mari lui Stolojan de a conduce un guvern pe termen lung

Vicepreşedintele PNL Norica Nicolai a declarat, astăzi, pentru Mediafax, că nominalizarea lui Stolojan nu este viabilă, pe motiv că "nu poate coagula în jurul său forţele politice" capabile să asigure o guvernare stabilă, menţionând că nu dă mari şanse guvernului condus de acesta.



"Era o decizie previzibilă, dar nu viabilă întrucât Theodor Stolojan, în opinia mea, nu poate coagula în jurul său forţe politice capabile să asigure stabilitatea guvernării ţării. Şi aceasta în raport de faptul că preşedintele a trecut peste condiiţiile obligatorii impuse de PSD sau cel puţin clamate public ca fiind obligatorii, şi anume prezenţa UDMR în guvern şi premieri pe mandate de doi ani", a susţinut Norica Nicolai. Liderul PNL a subliniat că din aceste motive nu dă mari şanse acestui guvern PDL-PSD, condus de Stolojan. "Ca atare nu dau şanse mari domnului Stolojan de a conduce un guvern pe termen lung în România", a spus Nicolai.
Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a fost desemnat oficial, astăzi, de către preşedintele Traian Băsescu, pentru postul de premier.

×
Subiecte în articol: romania