x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan anunță că stimulentul pentru persoanele cu dizabilități din București va fi plătit pe 9 noiembrie

Nicușor Dan anunță că stimulentul pentru persoanele cu dizabilități din București va fi plătit pe 9 noiembrie

03 Noi 2020   •   11:51
Nicușor Dan anunță că stimulentul pentru persoanele cu dizabilități din București va fi plătit pe 9 noiembrie
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, marți, 3 octombrie, că stimulentul pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit pe 9 noiembrie.

„Stimulentul financiar pentru persoanele cu handicap din București va fi plătit luni, 9 noiembrie. În această săptămână vom primi banii de la guvern, iar apoi ne vom putea onora obligațiile față de adulții cu dizabilități din Capitală”, a scris Nicușor Dan, pe contul său de Facebook.

De asemenea, primarul general al Capitalei a menționat că singurii bani găsiți în conturile primăriei au fost 4,4 milioane de lei și popriri pentru 80 de milioane de lei, în condițiile în care pentru plata acestor stimulente financiare necesarul este de 28 de milioane de lei.

„Reafirm că voi face de fiecare dată toate eforturile pentru ca bucureștenii să nu aibă de suferit, în ciuda problemelor financiare ale municipalității”, a mai scris Nicușor Dan.

Primăria Capitalei, prin Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București, a anunțat, pe 27 octombrie, că amână plata stimulentului pentru persoanele adulte cu handicap din lipsă de bani.

×