x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi dezvăluiri cutremurătoare despre moartea Stelei Popescu. "E incredibil! Să răspundă cei vinovaţi"

Noi dezvăluiri cutremurătoare despre moartea Stelei Popescu. "E incredibil! Să răspundă cei vinovaţi"

03 Dec 2017   •   12:06
Noi dezvăluiri cutremurătoare despre moartea Stelei Popescu. "E incredibil! Să răspundă cei vinovaţi"

A trecut mai bine de o săptămână de la moartea Stelei Popescu, iar ancheta Poliţiei privind decesul neaşteptat al actriţei este departe de a se fi încheiat. 

Surse citate de presa mondenă spun că polițiștii consideră în moartea artistei ca suspectă, chiar dacă motivul decesului a fost stabilit prin autopsie, anunţă Antena3. Mai multe persoane au dat deja declaraţii la poliţie, iar audierile nu s-au terminat încă. 

Ieri, medicul Monica Pop a făcut o dezvăluire cutremurătoare privind decesul marii doamne a teatrului românesc, Stela Popescu. 

Managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București a scris, pe Facebook, că Stela Popescu ar fi fost mințită în privința unui eveniment la care a participat, ceea ce i-ar fi provocat artistei o stare nervoasă care a avut „urmările cunoscute”.

„STIRE BOMBA !!!!!

Aflu ca, de fapt, doamna Stela Popescu nu a fost la Gala Femeilor de Succes ci a fost dezinformata si atrasa la o „copie” ! In plus, ca nu i-au trimis masina, ca a asteptat citeva ore, TOATE ACESTEA PROVOCINDU-I O STARE NERVOASA CU URMARILE CUNOSCUTE!

Deci, se pare ca NU ERA INCOERENTA SI CA, IN REALITATE SI-A EXPRIMAT REVOLTA DE A FI AJUNS IN ALTA PARTE! („de ce m-ati adus aici”, „m-am tot imbracat si m-am tot coafat”, etc!) Foarte revoltata de ce s-a intimplat de fapt! Nu era nici un afis, nici o sigla cu denumirea galei, asa cum s-a spus ca se numea!

Gala Femeilor de Succes este cu titlu protejat si inregistrat la OSIM! Acolo se pare ca era altceva! Si ca au fost premiati si BARBATI! DECI, NU ERA GALA FEMEILOR DE SUCCES!
E INCREDIBIL! DACA E ASA! SA RASPUNDA CEI IMPLICATI!
Ceea ce am scris aici am aflat acum de la organizatorii adevaratei Gale a Femeilor de Succes, organizata anual!
Daca e adevarat, (si asa pare a fi) cum si de ce NU S-A SESIZAT NIMENI PINA ACUM?!!!”, a scris Monica Pop pe pagina ei de Facebook. 

Monica Pop a declarat, aseară, la Antena3, că a aflat despre această "înşelătorie" în cursul zilei de ieri.

"Astăzi am aflat şi mi se pare inadmisibil. Doamna Stela Popescu a fost atrasă la un eveniment care nu era aşa cum a crezut dânsa. Un eveniment care avea probabil nevoie de un nume ca cel al Stelei Popescu. Şi este perfect posibil ca acest eveniment să-i fi provocat puseul de hipertensiune, cel care a condus la o obstrucţie vasculară şi la accidentul vascular pe care l-a suferit ulterior"

×
Subiecte în articol: stela popescu monica pop