x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi focare de COVID în spitale

Noi focare de COVID în spitale

25 Ian 2022   •   20:00
Noi focare de COVID în spitale

Șapte noi focare de Covid au fost depistate în spitale și la un centru al Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului din Iași.

Potrivit DSP Iași, la centrul DGASPC Sf. Nectarie au fost depistați 3 beneficiari pozitivi pentru Covid. Pacienții au fost izolați, iar contacții direcți sunt testați conform metodologiei, scrie Mediafax

Și la Institutul de Psihiatrie Socola, în secția exterioară Bârnova au fost confirmați pozitiv 10 pacienți, care au fost izolați. S-a decis testarea tuturor pacienților contacți. Un alt focar a fost depistat în secția VI acuți a institutului, unde au fost diagnosticați cu Covid un pacient și două cadre medicale.

La Institutul Regional de Oncologie Iași, în secția Hematologie au fost înregistrați 3 pacienți cu Covid, iar în secția Oncologie altți 4 pacienți. În ambele cazuri s-a decis limitarea internărilor și monitorizarea pacienților.

Două focare au fost înregistrate și la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unul în secția 3, unde 13 cadre medicale au fost confirrmate pozitiv, și altul în secția 1, unde alte 6 cadre medicale sunt pozitive. Personalul pozitiv a fost izolat la domiciliu și este monitorizat de medicii de familie.

 

×