x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi fragmente osoase au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

Noi fragmente osoase au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

06 Aug 2019   •   18:19
Noi fragmente osoase au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă
Sursa foto: Captura Antena 3

Echipa de investigație care de vineri face percheziții în casa criminalului din Caracal a găsit noi fragmente de oase în curtea lui Gheorghe Dincă. Se pare că resturile nu au fost observate de primii anchetatori care au intrat pe proprietate, după operațiunea eșuată de salvare a Alexandrei Măceșanu, scrie observator.tv.

Surse apropiate anchetei spun că mai multe fragmente de os au fost găsite în curtea lui Gheorghe Dincă. Se aflau chiar în zona butoiului în care, conform criminalului din Caracal, au fost incinerate trupurile neînsuflețite ale Alexandrei Măceșanu și Luiza Melencu.

Anchetatorii bănuiesc că rămășițele sunt umane și ar putea proveni fie de la cadavrele găsite în cazurile Alexandrei și Luizei, fie de la un alt cadavru. Resturile au fost trimise, de asemenea, spre analiză.

Descoperirea arată modul defectuos în care a fost desfășurată ancheta în primele zile după ce polițiștii din Caracal au intrat în curtea lui Gheorghe Dincă. Practic, deși au răscolit proprietatea, polițiștii nu au obsevat aceste fragmente de os, ce ar putea fi dovezi importante în investigație.

De vineri, din 2 august, o altă echipă a fost desemnată să facă perchezițiile în casa criminalului din Caracal. Echipa, dotată cu echipament specializat și formată din polițiști cu experiență în rezolvarea cazurilor de crime, a identificat numeroase probe, inclusiv fire de păr și pete de sânge care nu au fost depistate de primii anchetatori.

Noua echipă e coordonată de comisarul-șef Florian Eniță, de la Serviciul Omoruri, care a fost desemnat și polițistul anului.

×
Subiecte în articol: gheorghe dincă crimele din caracal