x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi informații despre dubla CRIMĂ din Buftea. Criminalul, la 112: "Omorât fata şi mama"

Noi informații despre dubla CRIMĂ din Buftea. Criminalul, la 112: "Omorât fata şi mama"

25 Noi 2018   •   22:46
Noi informații despre dubla CRIMĂ din Buftea. Criminalul, la 112: "Omorât fata şi mama"
Sursa foto: Captura video

Un bărbat şi-a ucis, duminică seara, soţia şi soacra, după ce le-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit. Criminalul a sunat apoi la 112 şi a anunţat ce a făcut, într-o limbă română stâlcită: "Omorât fata şi mama".

Chiar bărbatul care şi-a ucis soţia şi soacra ar fi fost cel care a alertat poliţia, potrivit Antena 3. În momentul în care oamenii legii au sosit, bărbatul era agresiv şi a rănit un poliţist. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, irakian cu cetăţenie norvegiană, a fost împuşcat în piept şi a murit câteva minute mai târziu.

Motivul crimei este gelozia, bărbatul făcând o criză în faţa soacrei lui şi de aici cearta degenerând între cei trei.

"Astăzi, în jurul orei 17.30, IPJ Ilfov a primit un apel, prin SNUAU 112, de la un bărbat, de 50 de ani, cetăţean străin, prin care a anunţat că şi-a ucis concubina, în vârstă de 30 de ani, precum şi pe mama acesteia. Poliţiştii s-au deplasat, de îndată, la faţa locului, în Buftea, unde le-au găsit pe cele două femei, decedate, prin înjunghiere. Poliţiştii au încercat să-l imobilizeze pe bărbat, însă acesta a devenit agresiv, încercând să-l înjunghie pe unul dintre poliţişti, motiv pentru care acesta din urmă a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare", au relatat reprezentanţii IPJ Ilfov.

În cauză, cercetările se desfăşoară sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Potrivit relatărilor televiziunilor de ştiri, care citează martori de la faţa locului, bărbatul respectiv ar fi irakian. AGERPRES

×
Subiecte în articol: crima buftea