x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nouă persoane, transportate la spital, în urma intervențiilor Salvamont de duminică

Nouă persoane, transportate la spital, în urma intervențiilor Salvamont de duminică

de Redacția Jurnalul    |    08 Ian 2024   •   11:30
Nouă persoane, transportate la spital, în urma intervențiilor Salvamont de duminică
Sursa foto: Salvamont

27 de persoane au fost salvate duminică de salvamontiștii din întreaga țară, în urma intervențiilor de duminică. Nouă dintre acestea, au fost transportate la spital.

Duminică, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 28 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor.

Cel mai multe apeluri, opt, au fost primite pentru Salvamont Voineasa, alte trei pentru pentru Salvamont Mureș, câte două apeluri au primit Salvamont Alba, Salvamont Caraș Severin – Muntele Mic, Salvamont Lupeni și Salvamont Gorj și câte unul pentru Salvamont Hunedoara, Salvamont Municipiul Brașov, Salvamont Borșa, Salvamont Predeal, Salvamont Maramureș, Salvamont Cluj, Salvamont Bihor, Salvamont Sibiu și Salvamont Alba.

În cazul acestor intervenții au fost salvate 27 de persoane. Dintre acestea 9 au fost predate Serviciului de Ambulanță sau SMURD pentru transport la spital.

S-au primit și 20 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre domeniile schiabile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: salvamont spital