x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nu pierde Jurnalul National de vineri, 2 octombrie, pachetul cu cele doua carti la pretul special de numai 7,9 lei

Nu pierde Jurnalul National de vineri, 2 octombrie, pachetul cu cele doua carti la pretul special de numai 7,9 lei

25 Sep 2015   •   17:25
Nu pierde Jurnalul National de vineri, 2 octombrie, pachetul cu cele doua carti la pretul special de numai 7,9 lei


Fie că este vorba despre un război dus de acasă și câmpul de luptă este internetul sau despre portretele necenzurate ale bărbaţilor de la Casa Albă, garantat vei avea parte de o lectură captivantă în două cărți de excepție.


Noua amenintare mondiala

si

Vietile secrete ale presedintilor americani



Nu pierde Jurnalul National de vineri, 2 octombrie, pachetul cu cele doua carti la pretul special de numai 7,9 lei. Atentie, stoc limitat!



Noua amenintare mondiala


Un nou tip de război îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai mult în ultimul timp, un război care este dus de acasă, iar câmpul de luptă este internetul. Jurnalistul şi analistul militar american James F. Dunnigan explorează în paginile acestui volum diferitele aspecte ale războiului informaţional şi cibernetic. Chiar dacă subtitlul anunţă o carte despre cyber-terorism, abordarea autorului este mult mai largă. Posibilitatea declanşării unui cyber-război poate provoca haos şi dezastru, o astfel de eventualitate justificând atenţia şi seriozitatea cu care sunt privite problemele dezbătute de autor. Şi totuşi, cartea reprezintă o viziune mai degrabă liniştitoare: datorită faptului că oamenii conştientizează necesitatea unor măsuri de securitate, multe dintre problemele actuale sunt, în mare parte, rezolvate, cel puţin din punctul de vedere al utilizatorilor individuali.



Vietile secrete ale presedintilor americani

Uitaţi de manualele rigide şi plictisitoare! Istoria americană n-a mai fost niciodată atât de amuzantă!
Cormac O’Brien ne propune o lecţie de istorie cum n-am mai întâlnit, aruncând o lumină cu totul nouă asupra bărbaţilor care-au ocupat de-a lungul anilor cea mai înaltă funcţie în stat: Preşedinţii Statelor Unite.
Cu un capitol dedicat fiecărui preşedinte în parte, începând cu George Washington şi până la proaspătul ales Barack Obama, Vieţile secrete ale preşedinţilor americani abordează toate întrebările şi problemele spinoase pe care celelalte cărţi de istorie se feresc să le pună în discuţie: Câţi dintre tipii ăştia îşi înşelau de fapt soţiile? Există cu adevărat tuneluri secrete pe sub Casa Albă? Şi ce-a fost în capul lui Nancy Reagan când a apărut într-un serial de televiziune?
Cormac O’Brien ne face portretele necenzurate ale bărbaţilor de la Casa Albă, presărate cu sute de amănunte picante, fapte puţin cunoscute, strigătoare la cer şi de-a dreptul sărite de pe fix. Veţi afla că:
— George Washington cheltuia pe băutură sume exorbitante
— Lui John Quincy Adams îi plăcea să se scalde gol puşcă în râul Potomac
— Gerald Ford a lucrat ca fotomodel pentru coperta revistei Cosmopolitan
— Warren G. Harding a pariat şi a pierdut la cărţi un set nepreţuit de porţelanuri chinezeşti de la Casa Albă
— Iar Jimmy Carter a declarat că a văzut un OZN în Georgia.



 

×