x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Numire surpriza in Guvernul Ciolos. Un fost sef de multinationala, secretar de stat la Ministerul Culturii

Numire surpriza in Guvernul Ciolos. Un fost sef de multinationala, secretar de stat la Ministerul Culturii

25 Dec 2015   •   14:00
Numire surpriza in Guvernul Ciolos. Un fost sef de multinationala, secretar de stat la Ministerul Culturii

Mihai Ghyka, unul dintre cei mai respectati executivi romani, a fost numit secretar de stat la Ministerul Culturii, potrivit unei decizii a premierului publicata in Monitorul Oficial. Ministerul culturii este condus de Vlad Alexandrescu. Mihai Ghyka a fost presedinte si manager general al Bergenbier Romania, apoi a fost directorul comercial pe segmentul rezidential al Vodafone Romania. Mihai Ghyka a fondat apoi o companie de consultanta in marketing, Dalprincipe Consulting.

Mihai Ghyka (n. 1971, Bucuresti) este este descendent al lui Grigore Ghica, ultimul domnitor al Moldovei. El a emigrat in Canada in primavara anului 1989, cu doar cateva luni inainte de caderea comunismului, si a revenit in Romania pe pozitia de analist financiar la Bergenbier, urcand apoi treptele pana la pozitia de manager general si presedinte al Consiliului de Administratie. El detine, impreuna cu familia, un conac in judetul Vrancea. 

×
Subiecte în articol: mihai ghyka