x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O bătrână din Galaţi, prima victimă a caniculei

O bătrână din Galaţi, prima victimă a caniculei

de Agerpres    |    19 Iun 2012   •   14:05
O bătrână din Galaţi, prima victimă a caniculei

O batrana de 67 de ani din Galati a murit, marti, dupa ce a fost gasita de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Galati pe o alee dintre blocuri.

"O femeie de 67 de ani a fost gasita marti pe strada, pe o alee intre blocuri. Echipajul care a sosit la fata locului a constatat ca victima se afla in stop cardiac. In ciuda manevrelor de resuscitare, ea a decedat", a declarat seful Ambulantei Galati, Mihai Polinschi.

Cazul a fost confirmat si de seful DSP Galati, Valentin Boldea, care a spus ca probabil decesul s-a datorat caniculei, dar se asteapta raportul medico-legal.

"Femeia a fost gasita decedata pe o alee dintre blocuri de catre cadrele medicale de pe ambulanta. S-ar putea sa fie vorba despre o victima a caniculei, asteptam concluziile raportului medico-legal", a spus Boldea.

Pe de alta parte, Mihai Polinschi a precizat ca intr-un interval de numai cateva ore s-au inregistrat sapte cazuri de lesinuri, trei la domiciliu si patru in locuri publice, la care s-au adaugat trei persoane care au suferit accidente vasculare cerebrale si patru hipertensiuni arteriale aflate in criza, toate din cauza caniculei.

×
Subiecte în articol: victima galaţi batrana canicula