x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O bătrână din Răşinari, înşelată cu 10.000 de lei prin metoda "Accidentul"

O bătrână din Răşinari, înşelată cu 10.000 de lei prin metoda "Accidentul"

09 Apr 2019   •   13:27
O bătrână din Răşinari, înşelată cu 10.000 de lei prin metoda "Accidentul"

O femeie în vârstă de 77 de ani din comuna Răşinari a fost înşelată, marţi, cu suma de 10.000 de lei, prin metoda "accidentul", potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu remis AGERPRES.
"La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, ultima faptă de acest gen a fost înregistrată la data de 9 aprilie, când o femeie în vârstă de 77 de ani, din localitatea Răşinari, a fost înşelată cu suma de 10.000 de lei. În fapt, la data de 9 aprilie, în jurul orei 2,00, femeia a fost apelată pe telefonul fix de către un bărbat care s-a dat drept procuror şi care i-a spus femeii că fiica acesteia ar fi provocat un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită, iar pentru rezolvarea 'situaţiei' are nevoie de 15.000 de lei", se arată în comunicat.
Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să nu dea curs solicitărilor primite telefonic sau personal de a oferi sume de bani unor persoane necunoscute sub pretextul că o rudă apropiată ar fi fost implicată într-un accident rutier grav şi ar avea nevoie de bani fie pentru rezolvarea situaţiei juridice, fie pentru intervenţii medicale de urgenţă. 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: accidentul