x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O creatoarea de modă arestată pentru deţinere de ketamină. Designerul făcea trafic împreună cu un medic veterinar

O creatoarea de modă arestată pentru deţinere de ketamină. Designerul făcea trafic împreună cu un medic veterinar

25 Dec 2012   •   19:18
O creatoarea de modă arestată pentru deţinere de ketamină. Designerul făcea trafic împreună cu un medic veterinar
Creatoarea de modă Mirela Rădulescu a fost arestată preventiv marţi după-amiază, alături de un medic veterinar, de Tribunalul Dolj, alături de aceştia primind mandat de arestare şi o a treia persoană, care se ocupa cu distribuirea de ketamină.

 Mirela Rădulescu făcea trafic de ketamină de câteva luni, împreună cu un medic veterinar din Bucureşti, care procura substanţa din farmacii şi o vindea apoi pe piaţa neagră cu ajutorul femeii, au declarat surse din cadrul DIICOT Craiova.

Potrivit surselor citate, creatoarea de modă a fost prinsă de procurori în momentul în care ieşea din locuinţa sa din Bucureşti, împreună cu medicul veterinar, care tocmai îi adusese ketamină pentru vânzare.

Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova au făcut, luni după-amiază, percheziţii în apartamentul creatoarei de modă din Bucureşti, unde au descoperit 35 de flacoane cu câte 20 de fiole de ketamină, dar şi la locuinţa medicului.

 Mirela Rădulescu făcea trafic de ketamină de câteva luni, împreună cu medicul veterinar din Bucureşti. Astfel, doctorul procura ketamina cu 20 de lei fiola din farmacii şi o vindea apoi pe piaţa neagră cu ajutorul creatoarei de modă cu 100 de lei fiola.

Cei doi erau în vizorul anchetatorilor de mai multe luni şi au plasat pe piaţă peste doi litri de ketamină, informeaza mediafax.

Magistraţii Tribunalului Dolj au emis mandate de arestare preventivă, pentru 29 de zile, pe numele creatoarei de modă şi a medicului veterinar, dar şi pentru o a treia persoană care procura ketamină de la Mirela Rădulescu pentru consum propriu, dar şi pentru a o distribui şi altora.


×