x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O familie - prinsă că nu a plătit de 20 de ani căldura şi apa caldă. Vezi ce factură o aşteaptă (VIDEO)

O familie - prinsă că nu a plătit de 20 de ani căldura şi apa caldă. Vezi ce factură o aşteaptă (VIDEO)

17 Noi 2011   •   10:53
O familie - prinsă că nu a plătit de 20 de ani căldura şi apa caldă. Vezi ce factură o aşteaptă (VIDEO)

Situatie incredibila la Constanta! Angajatii RADET au descoperit o familie bransata ilegal la reteaua de apa calda si caldura de, atentie, 20 de ani! Prinsi cu mata in sac, chiriasii care stau in imobilul respectiv au declarat, senini, ca nu stiau ca trebuie sa plateasca utilitatile. Daca tot le trece teava prin curte, de ce sa n-o foloseasca, scrie reporterntv.ro.

"Este vorba despre o familie de romi, compusa din sase persoane, care nu a platit niciodata utilitatile in cauza (apa calda si caldura) de la Revolutie. Legal, nu putem calcula consumul decat pe ultimii trei ani, iar factura s-ar ridica la aproximativ 17.000 de lei, pentru aceasta perioada de timp. Explicatia pe care am primit-o este ca beneficiarul a inteles c-ar fi vorba de o subventie din partea statului. Vom merge in instanta pentru recuperarea prejudiciului", a declarat, pentru Jurnalul National, Liviu Popa, director de productie RADET Constanta.

Facand un simplu exercitiu matematic, familia ar fi consumat, de-a lungul celor 20 de ani, agent termic in valoare de 120.000 de lei, fara sa plateasca un leu.

Reprezentantii RADET au descoperit intamplator familia de chiriasi bransata ilegal la reteaua de apa calda si caldura, in timp ce faceau verificari in zona peninsulara din Constanta. Inspectorilor nu le-a venit sa creada ca oamenii beneficiaza de servicii pe care nu le-au platit de la Revolutie. Au profitat ca magistrala de apa calda trece pe sub curtea lor si au improvizat singuri sistemul de racordare.


Citeste articolul complet, AICI

×