x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O femeie și 2 bărbați prinși în flagrant după ce au furat catalizatorul unei mașini din Sectorul 3

O femeie și 2 bărbați prinși în flagrant după ce au furat catalizatorul unei mașini din Sectorul 3

25 Iun 2022   •   16:05
O femeie și 2 bărbați prinși în flagrant după ce au furat catalizatorul unei mașini din Sectorul 3

O femeie și doi bărbați au fost prinși în flagrant delict vineri de polițiștii din Capitală după ce au furat catalizatorul unei mașini parcate în Sectorul 3.

Potrivit Poliției Capitalei, în luna iunie au fost înregistrate mai multe plângeri cu privire la furtul unor componente auto de la mai multe mașini parcate în Sectorul 1.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiții ar avea preocupări de natură infracțională pe linia furturilor de catalizatoare.

În urma unor investigații desfășurate de polițiști, doi bărbați și o femeie au fost prinși vineri în flagrant delict, imediat după ce, prin tăiere, au furat catalizatorul unei mașini parcate în Sectorul 3.

Aceștia au fost duși la audieri și apoi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

(sursa: Mediafax)

×