x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator UPDATE Fetiţa de 8 ani din Buzău, căutată de zeci de poliţişti şi jandarmi, a fost găsită

UPDATE Fetiţa de 8 ani din Buzău, căutată de zeci de poliţişti şi jandarmi, a fost găsită

14 Sep 2019   •   18:24
UPDATE Fetiţa de 8 ani din Buzău, căutată de zeci de poliţişti şi jandarmi, a fost găsită
Sursa foto: observator.tv

Fetiţa de 8 ani, căutată de zeci de poliţişti şi jandarmi, a fost găsită. Nicoleta Ploscaru a dispărut aseară la Buzău, iar de atunci zeci de poliţişti şi jandarmi au căutat-o, folosind chiar şi câini de urmă. De asemenea, în ajutorul lor a fost trimisă şi o echipa de la Investigaţii Criminale.

Fetiţa dispărută la Buzău a fost găsită într-o poieniță, lângă comuna Bisoca. Ea nu prezintă urme de violență pe corp.

Știre initiala. Poliţiştii din Buzău caută o fetiţă de 8 ani şi 10 luni din satul Recea, comuna Bisoca, a plecat vineri după-amiază de la domiciliu către un loc aflat la circa 500 de metri depărtare şi nu a revenit. Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, fetiţa ar fi plecat în jurul orei 17,00, iar în jurul orei 21,00 familia a anunțat  dispariția.

Îm acest moment sunt angrenaţi în căutări aproximativ 60 de poliţişti, 5 jandarmi, 9 pompieri, voluntari din partea familiei şi paznici de vânătoare. De asemenea, sunt folisiți și doi câini de urmă.

Fetița are 120 cm înălțime, greutate 30 kg, păr şaten, prins în coadă, ochi căprui, ten deschis, faţă ovală și este îmbrăcată cu un tricou alb, pantaloni negri lungi tip colant şi pantofi sport, roşu cu negru.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fetita disparuta