x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O fetiţă de doar două luni din Vaslui a fost omorâtă în bătaie pentru că plângea

O fetiţă de doar două luni din Vaslui a fost omorâtă în bătaie pentru că plângea

11 Apr 2012   •   08:18
O fetiţă de doar două luni din Vaslui a fost omorâtă în bătaie pentru că plângea

O femeie in varsta de 36 de ani din comuna vasluiana Bacani a fost arestata, pentru savarsirea infractiunii de omor calificat, victima fiind nepoata sa in varsta de doua luni, relateaza Agerpres. Potrivit Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, fetita se afla in grija bunicilor, mama acesteia locuind in municipiul Galati.

"Observand faptul ca fetita nu se mai opreste din plans, femeia, care era singura acasa, a lovit-o cu palmele in zona capului si in zona dorsala. La revenirea sotului la domiciliu, acesta i-a solicitat femeii sa verifice copilul, moment in care a constatat faptul ca este decedat. Barbatul a anuntat la politie faptul ca nepoata sa a decedat in casa", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Vaslui, Mihaela Straub.

Politistii Sectiei de Politie Rurala nr. 3 Barlad s-au deplasat la fata locului si au constatat faptul ca fetita prezenta mai multe escoriatii pe corp, fiind dispusa necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

Din concluziile preliminare ale medicului legist a rezultat faptul ca moartea copilului a fost violenta si a fost cauzata de un traumatism cranio-cerebral care a dus la coma cerebrala.

×