x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O mamă care a sărit de pe pod cu băiatul său în brațe a lăsat un bilet de adio

O mamă care a sărit de pe pod cu băiatul său în brațe a lăsat un bilet de adio

12 Feb 2019   •   22:50
O mamă care a sărit de pe pod cu băiatul său în brațe a lăsat un bilet de adio

Biletul de adio lăsat de o mamă disperată care a sărit de pe un pod cu fiul său de 10 ani a dezvăluit că era amenințată de cămătari și simțea că „i-a greșit” băiatului, conform Mirror.

Femeia s-a sinucis sărind de pe podul La Variante Bridge, din regiunea vestică a Columbiei.

Mama, Jessy Paola Moreno Cruz de 32 de ani, își ținea fiul în brațe pe marginea podului, amenințând că va sări, în timp ce echipajele de salvare încercau să o convingă să nu o facă.

Însă, ea a ignorat rugămințile și a sărit de pe podul de 100 de metri, murind amândoi. Presa locală a publicat biletul de adio al mamei, unde subliniase problemele financiare de după ce a fost evacuată din casă. Mai apoi, a fost forțată să se împrumute de la cămătari cu o dobândă uriașă, între 20 și 40 de procente.

„Nu pot tolera ideea că cineva te-ar putea răni pentru ceea ce am făcut, așa că prefer să plecăm și să uităm lumea aceasta.”

„Nu mai am speranță, mă simt învinsă și umilită. Bărbatul care mi-a spus că mă iubește m-a lăsat singură, foarte singură”.

„Toți m-au lăsat cu nimic, fără tot ce am strâns, fără tot ce iubeam, am dat tot și am pierdut într-o secundă. Greșeala mea a fost să am încredere în oamenii nepotriviți”.

 

×
Subiecte în articol: mama pod sinucidere