x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O maşină a intrat într-o terasă de lângă Parcul Moghioroş

O maşină a intrat într-o terasă de lângă Parcul Moghioroş

24 Aug 2009   •   00:00

Patru persoane care se aflau pe terasa din zona Pieţei Moghioroş şi şoferul maşinii care a provocat accidentul au fost rănite uşor, patru dintre acestea fiind duse cu ambulanţele la Spitalul Universitar de Urgenţă, a declarat, luni seară, petnru MEDIAFAX coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Potrivit lui Opriţa, în urma accidentului au fost răniţi uşor şoferul maşinii şi patru persoane aflate pe terasa din zona Pieţei Moghioroş. Unul dintre aceştia a refuzat să meargă la spital, ceilalţi patru fiind preluaţi cu ambulanţele şi duşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Iniţial, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a anunţat că în accident au fost rănite două persoane, cărora, după ce le-a fost acordat primul ajutor, au fost transportate la spital.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.30, şoferul unui BMW care circula pe Drumul Taberei, dinspre Valea Ialomiţei spre Piaţa Moghioroş, pierzând controlul volanului şi intrând cu maşina într-o terasă unde mai multe persoane se aflau la mese.
Mediafax

×