x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vrancea: Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au murit într-un accident la Slobozia Bradului

Vrancea: Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au murit într-un accident la Slobozia Bradului

26 Sep 2019   •   20:33
Vrancea: Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au murit într-un accident la Slobozia Bradului

Trei persoane, printre care un copil de 10 ani, au murit şi patru au fost grav rănite într-un accident de circulaţie care a avut loc, joi seara, pe DN2/E85, în afara localităţii Slobozia Bradului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit poliţiei, conducătorul unui autocamion care circula pe DN2/E85, dinspre Focşani către Buzău, în afara localităţii Slobozia Bradului, la km 152, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a frânat, moment în care vagonul a pătruns pe contrasens în răsucire, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus.

„În urma accidentului a rezultat decesul a trei persoane, un bărbat de 40 ani, şoferul autoutilitarei, o femeie de 35 ani şi un minor de 10 ani, pasageri în autoutilitară. Au fost de asemenea răniţi alţi doi bărbaţi, pasageri în autoutilitară şi şoferul autocamionului care a provocat accidentul. O altă minoră în vârstă de 14 ani a fost transferată în stare gravă la Spitalul judeţean Buzău”, a precizat IPJ Vrancea.

Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

AGERPRES

×