x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O româncă din Italia avea un parc auto de 500 de maşini, deşi declarase venituri sub 500 de euro lunar!

O româncă din Italia avea un parc auto de 500 de maşini, deşi declarase venituri sub 500 de euro lunar!

30 Ian 2013   •   23:09
O româncă din Italia avea un parc auto de 500 de maşini, deşi declarase venituri sub 500 de euro lunar!

Autorităţile italiene au emis decrete de punere sub sechestru pentru circa 500 de vehicule, a căror valoare depăşeşte 4 milioane de euro, care ar fi utilizate de reţele infracţionale din Europa de Est şi nordul Africii şi care sunt înmatriculate pe numele Violetei Bonescu, o româncă de 35 de ani, care declarase venituri lunare sub 500 de euro.

 
Agenţia Adnkronos scrie că toate vehiculele figurau pe numele româncei, cu domiciliul în Genova şi care are numeroase antecedente penale pentru fraude fiscale, fals şi uz de fals (valoarea daunelor care îi sunt atribuite fiind de 4.000.000 de euro).
 
Anchetatorii italieni au stabilit că vehiculele, înmatriculate în Italia pe numele româncei, sunt date spre utilizare în mod fraudulos unor persoane din Europa de Est şi nordul Africii. Utilizatorii sunt membri ai reţelelor specializate în furturi, prostituţie şi trafic de persoane.

×
Subiecte în articol: sechestru romanca italia