x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Omar Hayssam se ascunde

Omar Hayssam se ascunde

03 Apr 2005   •   00:00

La aproape o saptamana de la anuntul facut de Omar Hayssam in legatura cu recompensa de patru milioane de dolari care i-a fost ceruta in schimbul eliberarii jurnalistilor rapiti, controversatul om de afaceri parca a intrat in pamant.



  • de EDUARD PASCU, ION ALEXANDRU

  • MISTER. Bodyguardul care pazeste casa lui Omar Hayssam nu l-a mai vazut pe omul de afaceri de cateva zile
    Controversatul om de afaceri sirian Omar Hayssam nu mai este de gasit, dupa ce a lansat zvonul ca a fost sunat pe telefonul sau de rapitorii celor trei ziaristi luati ostatici in Irak. Ieri am incercat sa luam de mai multe ori legatura cu el atat telefonic, cat si personal, la resedinta acestuia din Bucuresti. In zadar. Bodyguardul care pazeste proprietatea lui Omar ne-a spus ca nu l-a vazut zilele acestea pe acasa. Incercand sa luam legatura cu cineva din familia acestuia, am fost anuntati ca "nu se poate", dupa ce am asteptat pret de cateva minute in fata portii.

    ZVONURI. Cert este ca, daca este plecat din Capitala, Omar Hayssam face o calatorie de unul singur. Familia sa se afla in Bucuresti. Langa ghereta de paza, in strada, se afla parcat autoturismul Opel Vectra cu numarul de inmatriculare B-69-CTY. Masina a fost vazuta in acelasi loc de fiecare data cand Omar Hayssam a fost vizitat de presa.

    Dupa ce a lansat zvonul ca rapitorii grupului de ziaristi si a ghidului acestora cer in schimbul eliberarii suma de patru milioane de dolari, Omar Hayssam s-a externat din spital, si a plecat pe furis "la munte". Aceasta este ultima informatie in legatura cu soarta sa. De atunci, nici presa, nici autoritatile dupa cat se pare nu au mai reusit sa-l contacteze.

    ×
    Subiecte în articol: observator hayssam omar omar hayssam