x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Oprea: Le-am spus colegilor că mai presus de interesele personale este interesul ţării

Oprea: Le-am spus colegilor că mai presus de interesele personale este interesul ţării

12 Ian 2009   •   00:00
Oprea: Le-am spus colegilor că mai presus de interesele personale este interesul ţării

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat, la ieşirea din şedinţa BPN al PSD, că le-a spus colegilor că mai presus de orice interese, de grup sau personale, este interesul ţării şi că secretarii de stat numiţi de el erau agreaţi de partid şi foarte performanţi, informează Mediafax.



"Niciodată de când sunt în partid nu am dat dovadă de indisciplină şi nu am fost în afara partidului. În funcţiile pe care le-am deţinut, am căutat să fiu cât mai performant. Dincolo de orice interese, de grup sau personale, stau în faţă interesele naţionale ale României", a spus Oprea, care a stat aproximativ 10 minute la şedinţa conducerii PSD. Ministrul a precizat că le-a spus colegilor de partid că mai presus de orice stau interesele naţionale. El a amintit că, potrivit legii, secretarii de stat sunt numiţi de primul-ministru la propunerea ministrului de resort.
Conducerea PSD s-a reunit, astăzi, în prima şedinţă din acest an, pentru a discuta situaţia creată ca urmare a numirilor făcute de ministrul de Interne Gabriel Oprea, unii lideri susţinându-l pe acesta, iar alţii, inclusiv Mircea Geoană, criticându-l pentru că nu s-a consultat cu partidul.
Oprea a declarat, înaintea Biroului Permanent Naţional al PSD, că a venit să le transmită colegilor din BPN că secretarii de stat numiţi de el la MAI sunt agreaţi de conducerea partidului. "Am venit să transmit colegilor mei, cu tot respectul, că secretarii de stat numiţi sunt persoane agreate de conducerea partidului, sunt persoane profesioniste", a spus Oprea. (V.A.)

×
Subiecte în articol: romania